Kompetencefonden

Vigtigt info om kompetencefonden – husk at besvare!

LC tilsluttede sig Den kommunale kompetencefond ved OK 24. Målet er at flere lærere kan komme på relevant kompetenceudvikling, som tager udgangspunkt i lærerens ønsker og behov. Dog skal der søges i samarbejde med skoleledelse og tillidsrepræsentant.

Kompetencefonden betaler 80% af udgiften, og arbejdspladsen skal afholde de sidste 20%.

Læreruddannelsen i Skive er interesseret i at udbyde kompetenceudvikling, der kan søges støtte til via den kommunale kompetencefond.

Du har nu muligheden for at komme med dine input og ønsker til kompetenceudvikling, men det kræver, at du bruger 5 minutter på at besvare nedenstående spørgeskemaundersøgelse.

 

Kære lærer

Lærernes Centralorganisation (LC) er trådt ind i Den Kommunale Kompetencefond, og det betyder, at lærere under LC fra 1. april 2025 kan søge om støtte til kompetenceudvikling.

 Det er lærernes egne efteruddannelsesønsker, der er i fokus, og der kan søges støtte til kurser af en varighed på op til 6 dage i indeværende overenskomstperiode.

Læreruddannelsen i Skive, VIA UC er i gang med at kortlægge efteruddannelsesønskerne hos lærerne i Morsø, Skive, Thisted og Viborg Kommuner med henblik på at kunne udbyde målrettede kurser i Skive fra næste skoleår.

Det ønsker vi at bakke op om, og derfor vil vi kraftigt opfordre dig til at besvare spørgeskemaundersøgelsen ved at klikke på dette link - https://www.survey-xact.dk/LinkCollector?key=5TG2VQQLL29P - og følge anvisningerne – og senest d. 25. oktober 2024.

 Bedste hilsner fra

Lærerkredsene i Thy-Mors, Viborg og Skive

Emner

Målgruppe